adore

Köszönjük, hogy meglátogattad az oldalunkat! Dóri és Rita vagyunk, akik ezt a blogot elindították, azzal a céllal, hogy inspirálják a menyasszonyokat (és nem kevésbé a vőlegényeket :) ), akik egyedi, ötletes, vintages stílusú esküvőt álmodtak meg maguknak.

Kategóriák

Feedek

fekete-fehér

2013.05.02. 10:23 adore

Az ombrei őrültet már bemutattuk nektek, most pedig megmutatjuk az idei év másik nagy kedvencét a "fekete-fehér"-et. Úgy tűnik idén nyáron nem csak a gardróbotokat kell frissíteni egy-két fekete-fehér ruhadarabbal, hanem az dekorációs ötleteiteket is :). Aki igazán trendi menyasszony szeretne lenni, annak kötelező a fekete-fehér ruha, vagy cipő vagy mindkettő!

fekete-feher3.png

Az ügyes menyasszonyok feltűnés nélkül belecsempészhetik a szettjükbe a fekete színt, így igazán sikkesek lesznek és a vendégsereg konzervatívabb tagjai se fognak semmi kivetni valót találni benne. A hófehér ruhát legegyszerűbben egy fekete övvel vagy egy fekete sállal varázsolhatjuk igazán különlegessé.

fekete-feher6.jpg

Ha az esküvői ruha esetén a fekete-fehértől idegenkedtek, akkor éjfél után is válhatok még igazán trendi menyecskévé egy jól kiválasztott menyecske ruhával :). De nem csak a menyasszonyoknak, hanem a vendégseregnek is kötelező idén a fekete-fehér!!!

fekete-feher1_1.png

A kiegészítők terén sincs hiány, hatalmas a választék a boltokban, ami a fekete-fehéret illeti: a jobb oldali cipő például Zara és csak 13.990 Huf.

fekete-feher2.png

A fekete-fehér nem csak az öltözékben, hanem a dekorációban is megjelenhet. Egy csikós abrosz, és tuti, hogy máris ti lesztek a legtrendibb ifjúpár. A fekete-fehér csíkok a terítőn pedig már önmagukban is annyira hangsúlyosak, hogy a dekoráció többi elemét már vehetitek minimálra, így nagyon olcsón nagyok sikkes dekorációval rukkolhatok elő.

fekete-feher30.jpgfekete-feher44.jpgfekete-feher35.jpg

Ha pedig valakinek a fekete-fehér összeállítás tetszik, de a csíkos túl vad, akkor is van megoldás: hófehér terítő, fehér virágok és a dekoráció többi eleme (váza, szalvéta, menü kártya) lehet mind-mind fekete.

fekete-feher33.jpg

Lagzin felszolgált sütemények és a menyasszonyi torta dekorációjában is visszaköszönhet ez az őrület. Szerencsére a fondant és a marcipán is könnyen színezhető, így csak a képzeletünk szabhat határt a fekete-fehér tortánknak. Aki az egyszerűbb sütik híve, azoknak egy mákos tortát ajánlunk, ami már önmagában is követi a trendet, nem is kell nagyon dekorálni :).

fekete-feher27.jpg

A meghívókat, menükártyákat és ültetőket is könnyen tudjuk igazítani ehhez a dekorációs ötlethez, válogathatunk az egészen moderntől a romantikuson át az egészen klasszikusig, csak egy a lényeg: FEKETE-FEHÉR :)

fekete-feher25.jpgfekete-feher26.jpg

Nektek hogy tetszik a fekete-fehér őrület? Gardróbotokat frissítettétek már a nyári trendnek megfelelően? Követnétek az aktuális trendeket az esküvői ruha és dekoráció tekintetében? vagy inkább maradtok a klasszikus és jól bevált recepteknél?

d&r

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő inspiráció fekete-fehér dekoráció terítés adore

A bejegyzés trackback címe:

https://adore.blog.hu/api/trackback/id/tr295253630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása