adore

Köszönjük, hogy meglátogattad az oldalunkat! Dóri és Rita vagyunk, akik ezt a blogot elindították, azzal a céllal, hogy inspirálják a menyasszonyokat (és nem kevésbé a vőlegényeket :) ), akik egyedi, ötletes, vintages stílusú esküvőt álmodtak meg maguknak.

Kategóriák

Feedek

Az ombre

2013.04.10. 19:52 adore

5b383e763f7cd6c52c5839456c072bc1.jpg

Az ombre szót a színátmenetre használják. Legtöbbször olyan anyagokról van szó, amelyek egyszínűek ugyan, de a szín telítettsége változó – átmenetet képezve a világos árnyalattól a sötétebb fele. De ezt a már mindenki fújja, főleg mióta a csapból is az ombre haj folyik. Mondhatni lassan már unalmas és letűnt trend. DE! Meg kell védenünk mégis, mert visszafogott és kifinomult mértékkel még a hajban is nagyon szép tud lenni! Egy esküvőnél meg pláne! Tehát a lényeg, hogy maga a színátmenet szép és ízléses legyen a másik fontos, hogy nem használhatjuk mindenhol mert az teljes diszharmóniát eredményez. Legyen a menyasszonyi ruha, vagy a koszorús lányok összessége ombre. A terítésben is megjelenhet, a virágokban, akár a menyasszonyi csokorban! De csak egy-egy dologban. Leginkább egyben! És akkor tuti siker. A legjobban, a mi tippünk szerint akkor mutat, ha sok fehér között megjelenik a halványrózsaszín átmenet. De döntsétek el ti magatok a képek alapján :)

adoreruha1.1.jpgadoreruha2.1.jpgadoreruha3.1.jpgadoreruha4.1.jpgadoreruha5.1.jpgA menyasszonyi ruhák, alig lehet választani annyira szépek. A bal legalsó képen Gwen Stefani látható, ő már 2002-ben is ombre esküvői ruhát választott.

adorecsokor1.jpgadorecsokor3.jpgadorecsokor2.jpgA csokrok

adorekoszoruslany1.1.jpgadorekoszoruslany2.1.jpgadorekoszoruslany3.1.jpg Koszorúslányok: Ebben a megjelenésben nagyon ajánjuk az ombret. Barátnő barát megoldás! Az összhatás csodás, és a barátnőid se vesznek össze a ruhaválasztásnál, mindenki olyan fazont választ ami jól áll neki!

adoremeghivo1.1.jpgadoremeghivo2.1.jpgadoremeghivo3.1.jpgMeghívók, különösen a festett hatású tud nagyon szép lenni!

adoreszertartas1.1_1.jpgadoreszertartas2.1.jpgadoreszertartas2 másolat.jpgA szertartáson is megjelenhet, az oda vezető utat ki lehet virágszirmokból szórni, vagy oltár helyett díszítésnek, ha a szabadban tartod az esküvőd!

adoreterites1.1.jpgadoreterites2.jpgadoreterites4.jpgadoreterites4.1.jpgadoreterites5_1.jpg Itt aztán ezer dolognál lehet használni, csak ugye a mérték:) A mi kedvencünk a virág és a szavéta!

adoretorta1.1.jpgadoretorta2 másolat copy.jpgadoretorta3.1.jpg

És a torták.nyammm.

d&r

képek: pinterest.com

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő inspiráció torta menyasszony csokor adore

A bejegyzés trackback címe:

https://adore.blog.hu/api/trackback/id/tr525215489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása